header_02_raffstoren.jpg

Raffstore


Roma Raffstore, een buitenjaloezie in een rolluikkast.

Wilt u buitenjaloezieen? Dan is de Raffstore van Roma de ideale oplossing voor U.

De Roma Raffstore wordt op basis van hetzelfde platformsysteem gebouwd als rolluiken. Deze nieuwe techniek staat het eenvoudig toe, optisch op een zeer aansprekende wijze, om beide bouwelementen te combineren. Rolluik (A) op de weerszijde en als inbraakbescherming alsmede Raffstore (B) op de zonzijde. Opbouwelementen van Roma getuigen van deugdelijkheid.

Lamellen_Farbenvielfalt_Raffstoren.jpg

Kleurmogelijkheden Raffstore LamellenSystemaufbau_Rondo.P-RS.jpg

RONDO.P-RS

Systemaufbau_Pento.P-RS.jpg

PENTO.P-RS

Systemaufbau_Quadro.P-RS.jpg

QUADRO.P-RSRoma Raffstores schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de kantelbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen.

Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben


Screen_ISG_Raffstoren.jpg

A: Integreerbaar screen
B: Integreerbaar insectenhor
(Alleen bij .XP mogelijk)

Door de nieuwe, op platformtechnologie gebaseerde, Raffstore-systemen van de .XP-serie krijgen de bouwers moderne bouwelementen die door extra uitvoeringen multifunctioneel uitgerust zijn en bieden daardoor een duidelijke meerwaarde. De ook later inzetbare module met insectenhor of textiel screen zorgt voor een zinvolle productverbreding. U heeft ook geen extra buitenliggende montage-inrichtingen nodig. Alles is netjes in de kast ondergebracht en wordt in een tweede loopkamer achter het rolluiklamel geplaatst.


Raffstore

Aluminium BuitenjaloezieŽn

Bij moderne huizen is het de tendens om veel glas te gebruiken. Om het licht van de felle zon te breken en te verspreiden in de ruimte kunnen we gebruik maken van Alustore.

Alustore_00.jpg

De aluminium buitenjaloezieën (Alustore Systeem) van Roma zijn er in onvoorstelbaar veel mogelijkheden. De Roma Buitenjaloezieën zijn leverbaar met 7 verschillende soorten lamellen.

Eén type van deze lamellen is de pas ontwikkelde DBL lamel ook wel “S-Lamel” genoemd. Deze gegolfde lamel zorgt er voor dat het licht gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte. Hierdoor is weinig toevoeging van kunstlicht nodig.

In de afbeelding rechts ziet u verschillende situaties van lichtinval met de verschillende lamellen.

Alustore_lichtval.jpg


Roma CollorCollectie

Smaak en kwaliteit gaan samen

ColorCollection.jpg

De zichtbare delen van de opbouwelementen zijn in alle kleuren van de Roma ColorCollectie leverbaar. Laat u inspireren door de meer dan 350 kleuren en kies uw gewenste kleur.


De bediening

Roma Raffstore wordt uitsluitend motorisch bediend

De aansturing gebeurt draadgebonden of per Funk. Voor beide varianten zijn er vele verschillende schakelaars te kiezen.

Motorschalter_Inis_Uno.jpg

Wandzender

Schaltuhr_mit_Lichtautomatik.jpg

Automatische ...

funky_somfy.jpg

Draadloze ...

Helligkeitssensor_an_Fenster.jpg

Lichtsensor

Windmesser.jpg

Zon-windautomaatMeedenkende elektronica
Bij elektrische aandrijfsystemen is alles gericht op de instelling. De automatische besturing sluit en opent uw rolluiken ook bij afwezigheid of bij sterke zoninstraling.

  • Draadgebonden besturing . Aanmerking: Ontwerp in ruwbouw, vaste venstergroep-indeling
  • Besturing met multifunctionele lichtsensor
  • Funky: Schakelaar vrij in de ruimte te plaatsen, groepsbesturing is altijd willekeurig te veranderen.